Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем загрява

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем загрява

здравеите имам проблем сас моита алфа155 1.8тс загравиа а всичко сам сменил термостат датчик профилактика на радиатора и датчика за температурата и незнам вече какво да правиа а и помпата иа проверих има добра зиркулазиа а перката ми вкучва на малко по малко от 110 градуса

проблем загрява

здравеите имам проблем сас моита алфа155 1.8тс загравиа а всичко сам сменил термостат датчик профилактика на радиатора и датчика за температурата и незнам вече какво да правиа а и помпата иа проверих има добра зиркулазиа а перката ми вкучва на малко по малко от 110 градуса

Comment

Нещо си в грешка. Не може да включва на малко под 110 градуса защото това значи да си с перманентна пароструика под капака. Данеби да не ти показва вярно часовника
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Нещо си в грешка. Не може да включва на малко под 110 градуса защото това значи да си с перманентна пароструика под капака. Данеби да не ти показва вярно часовника
        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Много късно включва - трябва да включи на 95-6 градуса
          Дали вече не си издухал гарнитура на главата?

Comment

Много късно включва - трябва да включи на 95-6 градуса
            Дали вече не си издухал гарнитура на главата?

Comment

Погледни на прикачената снимка, какви са данните на производителя, за стойностите на температурите при които се включва перката и отваря термостата...
              AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
              Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Погледни на прикачената снимка, какви са данните на производителя, за стойностите на температурите при които се включва перката и отваря термостата...
                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

problem zagriava

иасно по всиака вероиатност не ми показва точно уреда или датчика ми се ебава нищо че е чисто нов

Comment

problem zagriava

иасно по всиака вероиатност не ми показва точно уреда или датчика ми се ебава нищо че е чисто нов

Comment

problem zagriava

но вапреки всичко ако е издухала гарнитура триабва да надува маркучите и да ми изкара водата или да ми вкара масло вав водата поне така си мислиа

Comment

problem zagriava

но вапреки всичко ако е издухала гарнитура триабва да надува маркучите и да ми изкара водата или да ми вкара масло вав водата поне така си мислиа

Comment

Помпата как я провери - на слух ли ?
                          Ако не си я свалял за оглед - свали я. Перката е от някаква кафеникава пластмаса и се напуква и превърта в оста .
                          оттам и циркулация никаква.
                          Преди 2 седмици реших проблема със загряването.
                          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Направо си за водна помпа
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                            X